Batman Ninja

Er en Action, Animation film instrueret af Junpei Mizusaki med skuespillerne Hōchū Ōtsuka, Rie Kugimiya, Akira Ishida, Daisuke Ono fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Japans dygtigste kunstnere genopfinder Batman og hans fjender i denne banebrydende animefilm. I en helt ny historie rejser Dark Knight til et land der bliver styret af samuraier, ninjaer og deres sværd. Det hele begynder i Gotham City hvor Gorilla Grodds tidsmaskine svigter og sender et utilregneligt hold tyranniske forbrydere tilbage i tiden for at terrorisere Japan i middelalderen. Den værste af dem alle er Lord Joker som ønsker total dominans over de feudale stater og et endeligt opgør med den legendariske Batman. Kan Caped Crusader få overtaget uden alle sine avancerede hjælpemidler og forhindre Lord Joker og de andre i at ændre historien for altid? Oplev den forhistoriske legende blive levende i denne ubeskrivelige, adrenalinfyldte fortælling i Batmansagaen.

Batman Ninja

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Batman Ninja
Instruktør Junpei Mizusaki
Udgivelsesår 2018
Tags baseret på Comic(based on comic), Batman, anime
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere