Midtimellem

Er en Drama film instrueret af Henrik Kolind med skuespillerne Asbjørn Krogh Nissen, Aske Bang, Erann DD, ole boisen fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En love-story der i sit eget tempo viser den spirende kærlighed mellem to forskellige unge mennesker og usikkerheden forbundet med at lukke en anden ind i sit liv. For hvad nu hvis følelserne ikke er gengældt? "Midtimellem" er en road-movie på budcykel gennem København, en historie om mennesker, deres forskellighed og om de små valg med den store betydning. For hvordan vælger man rigtigt når der er frit valg? "Midtimellem" er en feel-good film uden sex, stoffer og alkohol, der med fokus på det daglige nærvær viser, at en tilfældig dag kan påvirke resten af livet. For hvad stiller man op med livet, når man befinder sig midtimellem?

Midtimellem

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Midtimellem
Instruktør Henrik Kolind
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere