Hostage

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Florent-Emilio Siri med skuespillerne Jimmy Bennett, Michelle Horn, Kathryn Joosten, Glenn Morshower fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Jeff Talley (Bruce Willis) var LAPD's bedste gidselforhandler, men et gidseldrama gik grueligt galt og Jeff arbejder nu som ordenshåndhæver i en lille søvnig by i provinsen. Tanken var, at han ville få mere tid til sin familie og kunne gå og hygge sig lidt, men så en dag går det helt galt i denne lille by. En millionærfamilie tages som gidsler i deres eget hus og selvom Talley har rakt sagen over til myndighederne, involveres han og pludselig står alt på spil.

Hostage

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Hostage
Instruktør Florent-Emilio Siri
Udgivelsesår 2005
Tags FBI, gidsel situation(hostage situation), hjem invasion(home invasion), kidnapper, politiet operation(police operation), gidsel forhandler(hostage negotiator)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film