Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Espen Sandberg med skuespillerne Goran D. Kleut, Brenton Thwaites, John Leary, Juan Carlos Vellido fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Den unge Henry vil ophæve en familie forbandelse, der hænger over hans familie, men det kræver havguden Poseidons trefork. Henry's søgen leder ham til den smukke Carina, og de to får uventet hjælp i den fordrukne sørøver, Jack. Samtidig jages Jack af den hævngerrige kaptajn Armando, som har undsluppet Djævlens trekant. Jack, Henry og Carina skal nu finde treforken, så de kan bryde forbandelsen, få kontrol over havene og endelig bekæmpe den onde Armando.

Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Instruktør Espen Sandberg, Joachim Rønning
Udgivelsesår 2017
Tags efterfølger(sequel), artefakt(artifact), skib(ship), Ghost, havet(sea), pirat(pirate), abe(monkey), skat kort(treasure map), Swashbuckler, periode drama(period drama), Caraibien(caribbean), trident
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere