Beck - Pigen i jordhulen

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Harald Hamrell med skuespillerne Mikael Persbrandt, Marie Göranzon, Peter Haber, Stina Rautelin fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En femårig pige findes død i en jordhule. Ved siden af hende står et friskmåltid mad, men pigen har været død i et stykke tid, og undersøgelserne viser, at hun døde af sult. Beck er i vildrede, da ejeren af landstedet, Bernt Johansson, ikke er til at få fat i, og på herregården i nærheden har parret ingen oplysninger til Beck. Da Bernt Johansson findes hængt, tager sagen en drejning.

Beck - Pigen i jordhulen

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck - Flickan i jordkällaren
Instruktør Harald Hamrell
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere