Thank You For Your Service

Er en Krig, Biografi, Drama film instrueret af Jason Hall med skuespillerne Hunter Burke, Sean P McGoldrick, Kerry Cahill, Brad Beyer fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Thank You for Your Service handler om, hvad der sker, når soldater kommer hjem fra krig. Miles Teller spiller Sgt. Adam Schumann, der i 2007 vender hjem til Kansas efter en tur i Irak. Her bliver han genforenet med sin kone, men han skal også møde sin søn for første gang og lære sin datter rigtigt at kende. Hans soldaterkamerater kæmper også med nye, uvante situationer. Hver især forsøger veteranerne at finde en måde at komme videre på, men det er ikke nemt. De kom helskindet ud af kampen på slagmarken, men det er ikke alle, der kommer til at vinde kampen på hjemmefronten.

Thank You For Your Service

Detaljer

Genre Krig, Biografi, Drama
Originaltitel Thank You For Your Service
Instruktør Jason Hall
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), biografi(biography), soldat(soldier), militære(military), indlæg traumatisk stress lidelse(post traumatic stress disorder), ptsd, krig psykologi(war psychology)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere