G.I. Joe - The Rise Of Cobra

Er en Action, Thriller film instrueret af Stephen Sommers med skuespillerne Arnold Vosloo, Karolina Kurkova, Rachel Nichols, Dennis Quaid fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

G.I. Joe er navnet på en elitestyrke, der udstyret med det nyeste og mest topmoderne indenfor overvågning og militærudstyr. Det har de også hårdt brug for, hvis de skal få ram på den korrupte våbenhandler Destro og ikke mindst den mystiske Cobra-organisation, som viser sig at være en større trussel, end nogen troede muligt.

G.I. Joe - The Rise Of Cobra

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel G.I. Joe: The Rise of Cobra
Instruktør Stephen Sommers
Udgivelsesår 2009
Tags hævn(revenge), terrorist, angreb(attack), mord(murder), videnskabsmand(scientist), onde(evil), eksplosion(explosion), hemmelighed(secret), regeringen(government), gidsel(hostage), teknologi(technology), sprænghoved(warhead), formand(president), Cobra, lasere(lasers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film