Revolt

Er en Science fiction, Action, Krig film instrueret af Joe Miale med skuespillerne Chantal Herman, Sibulele Gcilitshana, Lee Pace, Welile Nzuza fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Historien om menneskehedens sidste opgør mod en katastrofal fremmede invasion. Stedet er i det krigshærvede afrikanske landskab, en amerikansk soldat og et fransk læge hold prøver at overleve den fremmede angreb. Deres bånd vil blive testet, da de søger tilflugt i en smuldrende verden.

Revolt

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Krig, Drama
Originaltitel Revolt
Instruktør Joe Miale
Udgivelsesår 2017
Tags mord(murder), Afrika(africa), ørken(desert), Alien invasion, Kenya
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere