Alene Hjemme 4

Er en Familie , Komedie, Krimi film instrueret af Rod Daniel med skuespillerne Barbara Babcock, Missi Pyle, Jason Beghe, Joanna Going fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Det er nederen at være 9!!! Men det er altså endnu værre at være skilsmissebarn og tvunget til at tilbringe julen med sin far. Ok, han er sådan set i orden, men hans nye kæreste... Wadrks... Selv om de bor i et top sejt hus, fyldt med alverdens mulige og umulige gadgets. Men hi-tech indretningerne bliver Kevins redning, da han i løbet af julen pludselig er alene med skurken Marv og hans veninde. De er ikke kommet for at sprede det gode budskab - men for at stjæle mest muligt... De har bare glemt at regne med Kevin, der tager alle midler i brug! Nu skal banditterne splittes - og forældrene splejses igen... Det bliver en travl jul for Kevin!

Alene Hjemme 4

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Krimi
Originaltitel Home Alone 4
Instruktør Rod Daniel
Udgivelsesår 2002
Tags kæmpe(fight), far(father), hus(house), alene(alone), Crook par(crook couple)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere