Dæmonernas port

Er en Krimi, Drama film instrueret af Akira Kurosawa med skuespillerne Masayuki Mori, Machiko Kyô, Takashi Shimura, Noriko Honma fra 1950

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Regnen drypper på taget af den faldefærdige Rashomon-port, Dæmonernes Port. Tre mænd søger ly, og taler om et drabeligt mord der har fundet sted i skoven. En af mændene, en lille skovhugger, har selv set mordet og hørt vidneudsagnene fra de tre involverede parter. Hver har sin variation af historien.

Dæmonernas port

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Rashomon
Instruktør Akira Kurosawa
Udgivelsesår 1950
Tags døende og død(dying and death), voldtægt(rape), retten(court), Japan, kriminelle(criminal), sandheden(truth), regn(rain), retten sag(court case), Samurai, sollys(sunlight), Skovhugger(woodcutter), medium, Zor
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film