Wonder Woman

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Patty Jenkins med skuespillerne lisa loven kongsli, Camilla Roholm, Ekran Mustafa, Amber Doyle fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Før hun var Wonder Woman, var hun Diana, Prinsesse af Amazonerne, opvokset i et isoleret ø-paradis og trænet til at være en uovervindelig kriger. Da en amerikansk pilot styrter ned på deres strand og fortæller om en massiv konflikt som raser i omverden, forlader Diana sit hjem, overbevist om at hun kan stoppe truslen. Mens hun kæmper side om side med mennesket, for at slutte krigen over alle krige, opdager hun hendes fulde kræfter... og hendes sande skæbne.

Wonder Woman

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Wonder Woman
Instruktør Patty Jenkins
Udgivelsesår 2017
Tags kvinde direktør(woman director), ø(island), superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), Hero, verden krig Jeg(world war i), heltinde(heroine), 1910s, DC tegneserier(dc comics), periode drama(period drama), superheroine, græsk mytologi(greek mythology), Super beføjelser(super powers), DC udvidet universet(dc extended universe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere