Eyes Wide Shut

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af Stanley Kubrick med skuespillerne Marie Richardson, Todd Field, Rade Serbedzija, Jackie Sawiris fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En ung læge og hans smukke hustru tager til en fest hos lægens velstående patient og ven. Ved festen sker der nogle ting, der foranlediger ægteparret til, da de er kommet hjem, at tale om det at være seksuelt tiltrukket af andre end sin partner.

Eyes Wide Shut

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Eyes Wide Shut
Instruktør Stanley Kubrick
Udgivelsesår 1999
Tags marihuana(marijuana), jul part(christmas party), seksuel besættelse(sexual obsession), gratis Kærlighed(free love), erotik(eroticism), ulovlig prostitution(illegal prostitution), orgie(orgy), liv og død(life and death), heteroseksuel(heterosexual), maskeret bold(masked ball)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film