Meet Dave

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Brian Robbins med skuespillerne Eddie Murphy, Judah Friedlander, Marc Blucas, Alisan Porter fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Eddie Murphy er den mystiske Dave Ming Chang, der pludselig er ankommet til jorden. Umiddelbart ligner han et menneske, men der er noget ved ham, der ikke er helt normalt. Det virker, som om han ikke bryder sig om at være inden i sin egen krop ? og det er der en god grund til. Dave er nemlig slet ikke et menneske, men et rumskib! Miniaturevæsenerne om bord skal bruge rumskibet til at redde deres planet. Derfor er det ganske problematisk, at "det" forelsker sig i en kvinde (Elizabeth Banks).

Meet Dave

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel Meet Dave
Instruktør Brian Robbins
Udgivelsesår 2008
Tags nye Kærlighed(new love), venskab(friendship), duringcreditsstinger, nye York(new york), Alien, jorden(earth), plads(space), overlevelse(survival), bil Crash(car crash), besætning(crew), Kaptajn(captain), rumskibe(starships), Planet
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film