Death Wish - En mand ser rødt

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Eli Roth med skuespillerne Nathaly Thibault, Camila Morrone, Sway, Kimberly Elise fra 2018

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Dr. Paul Kersey er en kirurg, som er vant til at se resultaterne af volden i Chicago, når ofrene hastes ind til hans operationsstue – men pludselig ser han sin egen kone og datter, der er blevet ofre for et voldeligt overfald i deres forstadshjem. Paul brænder efter at få hævn, men politiet har for travlt, så han tager selv affære og jagter overfaldsmændene. Mediehistorien om, hvordan kriminelle bliver jaget og dræbt, griber byens borgere. Men er den dødbringende selvtægtsmand en beskyttende engel eller bare endnu en voldelig kriminel?

Death Wish - En mand ser rødt

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Death Wish
Instruktør Eli Roth
Udgivelsesår 2018
Tags politiet(police), pistol(gun), kidnapning(kidnapping), detektiv(detective), røveri(robbery), Shootout, blod(blood), far datter forholdet(father daughter relationship), genindspilning(remake), Vigilante, kriminelle(criminal), mørk Hero(dark hero), død af kone(death of wife), baseret på roman eller bog(based on novel or book)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere