The Call

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Brad Anderson med skuespillerne Tara Platt, Morris Chestnut, Michael Eklund, Ella Rae Peck fra 2013

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

I denne hjertebankende, åndeløst spændende thriller får den erfarne 911-operatør Jordan et livsændrende opkald fra en teenagepige, som er blevet kidnappet og kastet ind i bagagerummet af en galnings bil. Mens uret tikker, indser Jordan dog snart, at hun bliver nødt til at stå ansigt til ansigt med en morder fra hendes fortid for at redde pigens liv og sætte en stopper for en seriemorders tilbagevendende hærgen.

The Call

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel The Call
Instruktør Brad Anderson
Udgivelsesår 2013
Tags seriel Killer(serial killer), mord(murder), kidnapning(kidnapping), vold(violence), spænding(suspense), underground, gas Station, amerikansk flag(american flag), flere knivstikkeri(multiple stabbings), person på brand(person on fire), celle telefon(cell phone), psyko(psycho)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film