Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Amalie Næsby Fick med skuespillerne Peter Frödin, Bjarne Henriksen, Peter Zhelder, Peter Aude fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Elefanten Sebastian, og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby, Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpe stor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser. Det kræver stort mod, men intet kan stoppe de to venner – der er fast besluttede på at finde den mystiske ø og hente JB hjem.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Instruktør Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam, Philip Einstein Lipski
Udgivelsesår 2017
Tags kvinde direktør(woman director), dansk(danish), børnefilm
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere