Fluen

Er en Science fiction, Gyser film instrueret af David Cronenberg med skuespillerne George Chuvalo, John Getz, Jeff Goldblum, Joy Boushel fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Seth Brundle, en genial, men excentrisk videnskabsmand forsøger at gøre kur til den dybdeborende journalist Veronica Quaife ved at tilbyde hende et scoop i hans seneste forskning inden for transport af materie, som imod alle forventninger fra den etablerede videnskabsverdens side har vist sig at være en succes.

Fluen

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser
Originaltitel Fly, The
Instruktør David Cronenberg
Udgivelsesår 1986
Tags dyr horror(animal horror), videnskabsmand(scientist), eksperiment med menneskelige væsener(experiment with human beings), mutation, mutant, til Beam(to beam), videnskab(science), flyve den insekt(fly the insect)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film