Led Zeppelin: The Song Remains the Same

Er en Dokumentar film instrueret af Joe Massot med skuespillerne Peter Grant, Jimmy Page, Robert Plant, John Bonham fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Heavyrockens pionerer går på scenen - og går rent ind hos publikum! Rockens førende metal-mænd LED ZEPPELIN, hvis blanding af tung blues og bidende hård rock gjorde dem verdensberømte på rekordtid, tager os med ud på en fabelagtig rejse fyldt med sange og fantasier. Denne stærke film skildrer gruppens legendariske koncert i Madison Square Garden i 1973 og byder på et ustyrligt og løssluppent mix af scener, som viser gruppens medlemmer både i deres hjem og i kunstfærdige fantasisammenhænge. Robert Plants rå lead-vokal, Jimmy Pages eksplosive guitar-riffs og bassisten John Paul Jones' og trommeslageren John Bonhams buldrende lydmur fyres af,forplanter sig og forenes - i klassiske numre som Stairway to Heaven, Dazed and Confused, Whole Lotta Love og mange andre. Ingen andre kan trykke den af som zep!

Led Zeppelin: The Song Remains the Same

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel The Song Remains the Same
Instruktør Joe Massot, Peter Clifton
Udgivelsesår 2010
Tags nye York City(new york city), hellige gral(holy grail), førte Zeppelin(led zeppelin), Rock, fantasy sekvens(fantasy sequence), eremit(hermit), Live koncert(live concert), Madison Square haven(madison square garden)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere