changeling

Er en Kriminal, Krimi, Drama film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Christopher Karl Johnson, Frank Wood, John Malkovich, Eddie Alderson fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Los Angeles, 1928. Da den enlige mor Christine Collins (Angelina Jolie) tager på arbejde, forsvinder hendes søn sporløst. Fem måneder senere genforener politiet mor og søn - det er bare ikke hendes søn. Moderen drives af sin uforsonlige søgen efter sandheden og indbyggerne i Los Angeles, følger medlevende med i sagens udvikling, som afslører byens korruption, og ændrer den for evigt. Denne medrivende historie illustrerer, hvilken magt moderkærlighed har.

changeling

Detaljer

Genre Kriminal, Krimi, Drama
Originaltitel changeling
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 2008
Tags Los Angeles, nøgenhed(nudity), politiet(police), korruption(corruption), magt(power), mord(murder), sammensværgelse(conspiracy), mor(mother), minister, regeringen(government), Reunion, offentlige(public), mangler(missing), mor Kærlighed(mother love), kritik(criticism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film