Ti fod under

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Howard Deutch med skuespillerne Amanda Peet, Matthew Perry, Silas Weir Mitchell, Frank Collison fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Lejemorderen Jimmy "The Tulip" Tudeski er gået på pension, og nyder en fredelig tilværelse i Mexico sammen med sin kone Jill. Hans fredsommelige tilværelse får dog et ordentligt hak i tuden, da hans gamle nabo, tandlægen Oz, dukker op. Oz beder nemlig Jimmy om en tjeneste, og på nogenlunde samme tid dukker der endnu en figur op fra Jimmys fortid, nemlig den hensynsløse mafiaboss, Lazlo.

Ti fod under

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel The Whole Ten Yards
Instruktør Howard Deutch
Udgivelsesår 2004
Tags Hitman
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film