Julia's Eyes

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Guillem Morales med skuespillerne Carlus Fábrega, Joan Dalmau, Dani Codina, Belén Rueda fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tvillingsøstrene Julia og Sarah bærer begge på en arvelig sygdom, der fører til fuldstændig blindhed. Da Julia og hendes mand en dag skal hilse på søsteren, får de at vide, at hun netop er død - hun har taget sit eget liv. Der er ingen, der virker overraskede og slet ikke Sarahs mærkelige naboer. Men Julia nægter at tro på, at Sarah skulle have begået selvmord. Der er noget, der ikke stemmer. Samtidigt med at hun nu skal håndtere sin egen sorg og fortvivlelse, skal hun i takt med at mærket sænker sig over hendes verden, fortætter mystikken sig, og den livstruende fare kan uset komme nærmere.

Julia's Eyes

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Los ojos de Julia
Instruktør Guillem Morales
Udgivelsesår 2010
Tags Twin søster(twin sister), blindhed(blindness)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film