Olsen Banden på de bonede gulve

Er en Komedie, Animation, Krimi film instrueret af Jørgen Lerdam med skuespillerne Jonas Schmidt, Zhao Li, Henrik Lykkegaard, Rune Tolsgaard fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Egon, Kjeld og Benny er samlet igen for at udføre en betroet opgave for selveste Statsministeriet. H.C. Andersens originale fjerpen skal stjæles fra det Danske Eksport Museum, og det gælder angiveligt Rigets sikkerhed og gode omdømme. Hallandsen, bandens gamle fjende, der er spindoktor i Statsministeriet, har igen taget røven på Egon. Pennen skal i virkeligheden indgå i en lyssky handel med Kina. Intet mindre end den danske nationalfølelse, Egons ære og 30 millioner er på spil. Egon lægger en plan. Han skal bare bruge en boremaskine, et glas honning, en flaske økologisk sveskejuice og en god bunke døde rotter.

Olsen Banden på de bonede gulve

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Krimi
Originaltitel Olsen Banden på de bonede gulve
Instruktør Jørgen Lerdam
Udgivelsesår 2010
Tags den Olsen bande(the olsen gang), dansk animation(danish animation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film