6 Bullets

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Ernie Barbarash med skuespillerne Jean-Claude Van Damme, Louis Dempsey, Joe Flanigan, Ioan Ionescu fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den hærdede lejesoldat Samson Gaul ved at alle patroner tæller i kampens hede. Han har egentligen trukket sig tilbage fra sin metier efter for mange uskyldige ofre på samvittigheden - men nu er han det eneste og sidste håb for en desperat far, der er på jagt efter sin kidnappede datter. Faren, Andrew Fayden, er kampsportsmand og ved hvordan man slås, men ikke hvordan man navigerer sig gennem korrupte gader i en fremmed by. Sammen begiver de to frygtløse krigere sig ud i en kampzone af en by, hvor et vidt forgrenet netværk af kriminelle tager uskyldige mennesker som gidsler.

6 Bullets

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel 6 Bullets
Instruktør Ernie Barbarash
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere