når mor kommer hjem

Er en Familie , Diverse, Drama film instrueret af Lone Scherfig med skuespillerne Ann Eleonora Jørgensen, Birthe Neumann, Clara Johanne Simonsen, Bjarne Henriksen fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Da Linda, mor til Kasper på 11, Sara på 8 og Julie på 5, skal ind og 'tremme den' for butikstyveri, må Kasper overtage rollen som familiens overhovede, men udsigten til et par dage uden overvågning fra voksne er ikke just noget, der skræmmer de tre børn, tværtimod! I deres øjne åbner det blot hidtil uanede muligheder for valgfrie middagsretter og sengetider, hoppen i sengen, endeløs fest og ballade og ikke mindst: Ingen lektier! Men selvom de gør sig meget umage for at få alt til at se ud som om, de stadig er under behørig voksen-opsyn, begynder omverdenen så småt at blive mistænksom over, hvad der sker i lejligheden.

når mor kommer hjem

Detaljer

Genre Familie , Diverse, Drama
Originaltitel når mor kommer hjem
Instruktør Lone Scherfig
Udgivelsesår 1998
Tags kvinde direktør(woman director), børn(children), enkelt mor(single mother), Danmark(denmark), København(copenhagen), kvinde fangen(female prisoner), barndom(childhood), børn på den køre(children on the run)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film