killing lincoln

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Adrian Moat med skuespillerne Billy Campbell, Mike Marunde, Shawn Pyfrom, Tom Hanks fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Killing Lincoln er baseret på New York Times-bestselleren, som fortæller den øjenåbnende historie om begivenhederne omkring mordet på den amerikanske præsident Abraham Lincoln. Mens nogle aspekter af planerne om at dræbe Lincoln og forpurre den nyligt dannede union er almindeligt kendt, folder helt nye sider af historien sig ud i dennem indsigtsfulde, episke fortælling. Da skuespiller John Wilkes Booth bliver mere og mere besat af at fjerne Lincoln fra magten, dannes et hemmeligt plot, som i sidste ende giver Booth mulighed for at udføre en handling, som vil ændre Amerika for evigt.

killing lincoln

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama, Dokumentar
Originaltitel killing lincoln
Instruktør Adrian Moat
Udgivelsesår 2013
Tags tv film(tv movie)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film