2019 - after the fall of new york

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Sergio Martino med skuespillerne Valentine Monnier, Anna Kanakis, George Eastman, Ottaviano Dell'Acqua fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det ser dystert ud for menneskeheden. En atomkatastrofe har gjort kvinderne sterile, og samfundet er blevet splittet op i to stridende grupperinger - de ondskabsfulde Eurakere og den revolutionære Federation. Lejesoldaten Parsifal hyres af Federationen til at infiltrere New York og redde den sidste frugtbare kvinde på planeten. Men den faldne metropol er et livsfarligt sted - også for en veltrænet soldat. Kun med hjælp fra Big Ape og den mystiske Ratchet kan Parsifal redde menneskeheden fra total udryddelse.

2019 - after the fall of new york

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel 2019 - after the fall of new york
Instruktør Sergio Martino
Udgivelsesår 1983
Tags Dystopia, mord(murder), nye York City(new york city), Martial kunst(martial arts), cyborg, efter apocalypse(post-apocalypse), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film