age of tomorrow

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af James Kondelik med skuespillerne Robert Picardo, Kye Kinder, Anthony Marks, Mitchell Carpenter fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Menneskeheden må kæmpe for overlevelse, da Jorden bliver invaderet af fjendtlige ufoer, der kun er opsat på ødelæggelse. Imens der kæmpes, sniger en gruppe astronauter sig ombord på moderskibet, hvor de opdager en portal til fjendens hjemplanet. Astronauterne formår at advare Jorden, hvorfra der sendes et team af videnskabsfolk og soldater gennem portalen i et sidste forsøg på at stoppe invasionen indefra.

age of tomorrow

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel age of tomorrow
Instruktør James Kondelik
Udgivelsesår 2014
Tags blod splatter(blood splatter), asteroide(asteroid), Alien invasion, ydre plads(outer space), brand afdeling(fire department)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film