mavis!

Er en Musik, Biografi, Dokumentar film instrueret af Jessica Edwards med skuespillerne Sharon Jones, Greg Kot, Marty Stuart, Mavis Staples fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Mavis! er en dokumentarfilm om gospel- og soullegenden og borgerrettighedsikonet Mavis Staples og hendes familiegruppe, the Staple Singers. Der berettes om alt fra den karakteristiske gospellyd, som hun var med til at pionere i 1950'erne, over budskabssangene fra borgerrettigheds-æraen ved Dr. Martin Luther King Jr.s side, til kæmpehittene såsom 'I’ll Take You There' i den soulfyldte Stax-æra, samt hendes nye grammyvindende arbejde med Wilcos Jeff Tweedy. Mavis Staples er en af de mest indflydelsesrige og vedvarende sangerinder fra vor tid og et sandt amerikansk ikon. Der er dynamiske liveoptrædener, sjældne arkivoptagelser og samtaler med venner og samarbejdspartnere såsom Bob Dylan, Bonnie Raitt, Jeff Tweedy, Levon Helm, Chuck D, Al Bell, Julian Bond, Sharon Jones og flere.

mavis!

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Dokumentar
Originaltitel mavis!
Instruktør Jessica Edwards
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), musik(music), civile rettigheder(civil rights)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film