25th Hour

Er en Drama film instrueret af Spike Lee med skuespillerne Barry Pepper, Anna Paquin, Michael Genet, Misha Kuznetsov fra 2002

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Monty Brogan er blevet dømt til 7 års fængsel. Om 24 timer skal han af sted for at afsone sin straf, men inden det sker, har han en dag til at sige farvel til venner og familie og det liv, han kender. Monty har en del, han skal nå på sin sidste dag i friheden. Han skal tage afsked med sin far - der insisterer på at køre ham i fængsel - han skal til den sidste fest med sine to ældste venner, og han skal have afklaret forholdet til kæresten, som han faktisk mistænker for at være den, der angav ham til politiet i første omgang. Men undervejs skal han også prøve at få afklaring med sig selv. Han ved godt, hvilken behandling der venter en flot, lille, hvid fyr som ham i fængslet. Monty skal gøre op med sig selv, om han vil prøve at overleve både fysisk og psykisk i fængslet - med alt hvad dertil hører af vold - eller om han skal give op nu, være ærlig over for sig selv og erkende, at den mand, der går i fængsel næste morgen, aldrig kommer til at se dagens lys igen.

25th Hour

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel 25th Hour
Instruktør Spike Lee
Udgivelsesår 2002
Tags kæreste(girlfriend), aftercreditsstinger, venskab(friendship), fængsel(prison), stof forhandler(drug dealer), drøm(dream), natklub(nightclub), fangen(prisoner), mand venskab(male friendship), melankoli(melancholy), amerikansk drøm(american dream)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere