colonia

Er en Romantik, Historisk, Thriller film instrueret af Florian Gallenberger med skuespillerne Stephan Szasz, Edgar Moro, Richenda Carey, Martine Conzemius fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Colonia fortæller historien om Lena og Daniel, et ungt par, der bliver fanget i det chilenske militærkup i 1973. Daniel bliver kidnappet af Pinochets hemmelige politi, og Lena sporer ham til et aflukket område i det sydlige Chile ved navn Colonia Dignidad. Colonia fremstår som en velgørende mission ledet af lægprædikanten Paul Shafer, men er faktisk et sted, ingen nogensinde er flygtet fra. Lena beslutter at slutte sig til denne dystre og mystiske sekt for at finde Daniel.

colonia

Detaljer

Genre Romantik, Historisk, Thriller, Drama
Originaltitel colonia
Instruktør Florian Gallenberger
Udgivelsesår 2015
Tags kidnapning(kidnapping), Cult, Chile, religiøse fanatiker(religious fanatic), politiske uro(political unrest)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film