People I Know

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Daniel Algrant med skuespillerne Mark Webber, Richard Schiff, Jonathan Walker, Al Pacino fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Manden som har gjort det til sit job at vide alt opdager pludselig, at han ved for meget! Eli Wurman er smart, har forbindelserne i orden og er usædvanlig pligtopfyldende. Gennem sin karriere har han på smidig vis taget hånd om de kendte, rige og magtfuldes privatliv. Der har aldrig været en krise, han ikke kun klare... indtil nu. Cary Launer er en berømt skuespiller - og han er mindst lige så god til at manipulere folk omkring sig som han er til at vinde priser for sit skuespil. Launer er havnet i problemer takket være den unge model Jilli og hyrer derfor Eli til at få hende ud af hans liv.

People I Know

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel People I Know
Instruktør Daniel Algrant
Udgivelsesår 2002
Tags stof(drug), indie, stof afhængighed(drug addiction), part(party), uafhængige film(independent film), udgivelse fra fængsel(release from prison), kvinders fængsel(women's prison), intriger(intrigue), Tryk på(press), exzess
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film