Shrek

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Vicky Jenson med skuespillerne Chris Miller, Susan Fitzer, Mehmet Ali Erbil, Clive Pearse fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Shrek, en menneskefjendsk trold, tager sammen med følgesvenden Æsel (der altid er god for en kvik bemærkning) ud for at redde en prinsesse fra en ildspyende drage.

Shrek

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Shrek
Instruktør Vicky Jenson, Andrew Adamson
Udgivelsesår 2001
Tags Castle, kvinde direktør(woman director), prinsesse(princess), parodi(parody), fortryllelse(enchantment), eventyrets figur(fairy-tale figure), befrielsen(liberation), Lordship, Magic spejl(magic mirror), Robin Hood, Ogre
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film