Undercover

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Nikolaj Peyk med skuespillerne Linda P., Paprika Steen, Carsten Bang, Behruz Banissi fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Lil­leju­le­af­ten ta­ger po­li­ti­be­tjen­ten Rik­kes kar­ri­e­re en ny og over­ra­sken­de drej­ning, da hun sen­des ud på sin før­ste un­dercover mis­sion. Hun skal trans­por­te­re små­for­bry­de­ren og kron­vid­net Mick til Fyn, in­den den be­ryg­te­de gangster­boss Omar og hans hånd­lan­ge­re når at få fin­gre i ham og de 900.000 kr., han har stjå­let. Me­get mod sin vil­je ta­ger Rik­ke op­ga­ven på sig og kø­rer af sted med Mick på slæb. Med mor­de­ri­ske gangste­re i hæ­le­ne ind­ser det uma­ge par, at de må dan­ne en højst usæd­van­lig al­li­an­ce, hvis de skal slip­pe le­ven­de gen­nem tu­ren.

Undercover

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel Undercover
Instruktør Nikolaj Peyk
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere