big hit, the

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Kirk Wong med skuespillerne Christina Applegate, Lou Diamond Phillips, Lainie Kazan, Avery Brooks fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Mel er lejemorder. Han har nakket hundreder af klienter gennem tiden, og for ham er det bare et job som han tilfældigvis er rigtig god til! Men hvis du tror, han er en af de der ensomme dræbere, man altid ser på film, kan du godt tro om igen. Der er fuld knald på Mels liv og denne weekend er det værre end det plejer: Mel har netop fundet ud af, at han er kommet til at kidnappe sin chefs guddatter, hans elskerinde er lige stukket af med god klat af hans penge - og hans smukke forlovede har inviteret sine forældre til kaffe.

big hit, the

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel big hit, the
Instruktør Kirk Wong
Udgivelsesår 1998
Tags video butik(video store), sort komedie(black comedy), Undertitlen scene(subtitled scene), cigaret rygning(cigarette smoking), at stjæle en bil(stealing a car), film plakat(movie poster), bungee-jump, langsom motion(slow motion), kosher, nat vision beskyttelsesbriller(night vision goggles), kuffert fuld af penge(suitcase full of money)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film