Magnum Force

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Ted Post med skuespillerne Christine White, Jack Kosslyn, Mitchell Ryan, Adele Yoshioka fra 1973

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I Dirty Harry går amok - der havde premiere i 1973 og var efterfølgeren til Dirty Harry - gentager Eastwood sin famøse rolle som kriminalbetjent Callahan, som denne gang kæmper mod kriminelle betjente, en forræderisk chef og en suspendering fra drabsafdelingen til en overvågningstjans på grund af hans håndtering af Scorpio-sagen. Callahan og hans nye makker, Earlington "Early" Smith (Felton Perry), bliver taget af en sag, hvor en mand, der er blevet frikendt for mord, bliver fundet død sammen med sin chauffør, sin advokat og sin livvagt. Kort efter bliver et medlem af mafiaen og adskillige venner og familiemedlemmer skudt ned. Dernæst bliver en velkendt alfons også myrdet. Og snart bliver Callahan og "Early" sat til at efterforske mordene.

Magnum Force

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Magnum Force
Instruktør Ted Post
Udgivelsesår 1973
Tags undersøgelsen(investigation), vilkårlige loven(arbitrary law), inspektør(inspector), Dårlig COP(bad cop), dækket undersøgelsen(covered investigation), ensartet(uniform), Vigilante retfærdighed(vigilante justice)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film