Høj Pistolføring

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af David Zucker med skuespillerne Susan Beaubian, George Kennedy, Ed Williams, Lawrence Tierney fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

De vanvittige folk bag højt at flyve har gjort det igen! Leslie Nielsen spiller Police Squads egen betjent Frank Drebin - ham med den klippefaste kæbe og den lige så urokkelige hjerne - som falder over en hypnotiserende plan om at snigmyrde Dronning Elizabeth. Priscilla Presley, O.J. Simpson, en udstoppet bæver, to baseballhold og en aparte samling af diverse figurer slutter sig til de skøre løjer og sprænger grinemåleren i stumper og stykker.

Høj Pistolføring

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel The Naked Gun: From The Files Of Police Squad!
Instruktør David Zucker
Udgivelsesår 1988
Tags baseball, terrorisme(terrorism), dronning Elisabeth II(queen elisabeth ii), Buddy COP, kriminelle undersøgelsen(criminal investigation), akvarium(aquarium), ulovlig narkotika(illegal drugs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere