Mile 22

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Peter Berg med skuespillerne John Malkovich, Elle Graham, Cedric Gervais, Brandon Scales fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

En amerikansk efterretningsofficer får som en del af en tophemmelig kommandoenhed til opgave at eskortere en udenlandsk politibetjent ud af landet. Politibetjenten besidder værdifulde oplysninger, som han lover at røbe, hvis de får bragt ham i sikkerhed. Men det viser sig at være en langt sværere operation end antaget, da mange er interesserede i oplysningerne og ikke alt er, som det ser ud til.

Mile 22

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Mile 22
Instruktør Peter Berg
Udgivelsesår 2018
Tags CIA, Martial kunst(martial arts), bil Chase(car chase), intelligens officer(intelligence officer), politiske korruption(political corruption), sort OPS(black ops), Top hemmelighed(top secret), håndholdte kamera(handheld camera), elite styrker(elite forces), taktisk kommando enhed(tactical command unit)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere