spartacus

Er en Action, Krig, Biografi film instrueret af Stanley Kubrick med skuespillerne Ted de Corsia, Nick Dennis, Robert J. Wilke, Fred Zendar fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Instruktøren Stanley Kubrick fortæller historien om Spartacus en modig gladiatorslave, og Virinia, en kvinde, der troede på ham. Spartacus er baseret på en virkelig beretning om menneskets evige kamp for frihed, og filmen er et bevægende drama om kærlighed og engagement i en kombination af historiske fakta og fiktiv kreativitet.

spartacus

Detaljer

Genre Action, Krig, Biografi, Drama, Eventyr
Originaltitel spartacus
Instruktør Stanley Kubrick
Udgivelsesår 1960
Tags slaveri(slavery), roman Empire, gamle verden(ancient world), gamle Rom(ancient rome), Julius Cæsar(julius caesar), tortur(torture), slave, insurgence, Gladiator, Gladiator kæmpe(gladiator fight), undslap slave(escaped slave), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film