The Electric Boogaloo

Er en Dokumentar film instrueret af Mark Hartley med skuespillerne Dolph Lundgren, Richard Chamberlain, Gideon Porath, Richard Edlund fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilmen The Electric Boogaloo handler om de to filmbesatte indvandrerfætre Menahem Golan og Yoram Globus, som - i deres jagt på den amerikanske drøm - grundlagde indie-filmstudiet Cannon, der producerede over 120 lavbudgetfilm fra 1979-1989. Her var de med til at skabe en karriere for action-helte som Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme og Dolph Lundgren. De vildt eklektiske Golan og Globus producerede også film for indflydelsesrige folk som Franco Zeffirelli, John Cassavetes og Barbet Schroeder. Med ufortrøden energi og rå nerve skabte fætrene et Hollywood-kraftcenter på baggrund af få midler.

The Electric Boogaloo

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
Instruktør Mark Hartley
Udgivelsesår 2014
Tags Hollywood, b film(b movie), 1980s, film Studio(movie studio), Hollywood Californien(hollywood california), anledning og falder(rise and fall), Filmmaking, showbiz
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film