Harry Potter og dødsregalierne: del 1

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af David Yates med skuespillerne Scarlett Byrne, David Ryall, Samuel Roukin, Michael Gambon fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Mørkets kræfter har overtaget Hogwarts, og tiden er kommet til, at Harry, Hermione og Ron må stå på egne ben. Sammen drager de ud for at finde og tilintetgøre horcruxerne, der er hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed. Men undervejs opdager Harry den glemte legende om Dødsregalierne, som kan afgøre udfaldet af hans endelige opgør med Voldemort.

Harry Potter og dødsregalierne: del 1

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
Instruktør David Yates
Udgivelsesår 2010
Tags varulv(werewolf), korruption(corruption), tapperhed(bravery), angreb(attack), isolation, Magic potion, Magic, radio, spænding(tension), teleportation, JK Rowling
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film