Peddersen og Findus - Findus flytter hjemmefra

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af ali samadi ahadi med skuespillerne Stefan Kurt, Marianne Sägebrecht, max herbrechter, Roxana Samadi fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Findus hopper op og ned, dag og nat, på sin nye madras. Peddersen er ved at være træt af det, så han finder på en løsning. I udhuset indretter Peddersen et hoppeværelse til Findus, så han ikke forstyrrer i huset. Men Findus begynder at elske friheden så meget, at han beslutter at flytte derud. Det havde Peddersen ikke regnet med! Skal han virkelig undvære sin lille ven i huset?

Peddersen og Findus - Findus flytter hjemmefra

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Pettson och Findus - Findus Flyttar hemifrån
Instruktør ali samadi ahadi
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere