livet på hegnsgården

Er en Familie , Diverse, Drama film instrueret af Arne Weel med skuespillerne Carlo Wieth, Erik Henning-Jensen, Axel Frische, Kai Holm fra 1938

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På Hegnsgaard i Salling er Wolle Rævsgaard mand. Han er gift med Karen, som af sin far blev tvunget til at tage den brutale og selvbevidste gårdejer, skønt hun elskede den fattige Per Søwren, og de har en datter, Trine. Da Søwren så sit livs håb glippe, giftede han sig med Ane, en hårdhjertet, ondsindet kvinde, der er uden forståelse for hans interesse for det trykte ord. En aften tænder hun i arrigskab ild på deres lille hytte, som brænder ned til grunden. Kort tid efter hænger Ane sig, og Per helliger sig mere og mere de våde varer.

livet på hegnsgården

Detaljer

Genre Familie , Diverse, Drama
Originaltitel livet på hegnsgården
Instruktør Arne Weel, Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen
Udgivelsesår 1938
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere