elizabeth - the golden age

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Shekhar Kapur med skuespillerne Robert Cambrinus, Geoffrey Rush, Kelly Hunter, Eddie Redmayne fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Dronning Elizabeth (1558-1603) regerede i en af de mest progressive perioder i Englands historie. Litteraturen blomstrede med værker af Spenser, Marlowe og Shakespeare imens Francis Drake og Sir Walter Raleigh udvidede Englands indflydelse i den nye verden. På det religiøse område indgik Elizabeth kompromiser og hendes interesse for viden, ekstravagant beklædning og hofetikette var med til at give mode og uddannelse en fremtrædende plads i det engelske samfund. 'Elizabeth: The Golden Age' foregår midt i dronning Elizabeths regeringsperiode og handler om hendes forhold til eventyreren Sir Walter Raleigh.

elizabeth - the golden age

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel elizabeth - the golden age
Instruktør Shekhar Kapur
Udgivelsesår 2007
Tags England, midten aldre(middle ages), Jomfru(virgin), regeringsførelse(governance), katolicismen(catholicism), Spanien(spain), dronning Elizabeth Jeg(queen elizabeth i), mordet(assassination), koloni(colony), havet Slaget(sea battle), udførelse(execution), religiøse krig(religious war), Tudors, Oscar vinder 2007(Oscar winner 2007)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film