Bamse Og Heksens Datter

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Maria Blom med skuespillerne Dennis Storhøi, Morgan Alling, Tomas Bolme, Steve Kratz fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu

Plot

I "Bamse og heksens datter" møder Bamse, Ole Opfinder og Lille Hopsa en heksepige, der hedder Liva. Sammen med sin mor, Hatiora, er Liva flyttet ind i den mørke skov, tæt på hvor Bamse og hans venner bor. Livas største ønske er at få venner, for det er ikke let at være datter af en heks. Samtidig har Krøsus Mus (verdens mest griske gnaver) fundetguld i bævernes dæmning. For at kunne rive dæmningen ned og hugge guldet lokker han Liva til at trylle Bamse væk. Nu hvor Bamse er forhekset, er det op til alle børnene at stoppe Krøsus - og hvis det skal lykkes, er man nødt til at stå sammen. ”Bamse og heksens datter” er en eventyrfilm for børn, der fortæller, hvor vigtigt det er at hjælpe hinanden.

Bamse Og Heksens Datter

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Bamse Och Häxans Dotter - Hd
Instruktør Maria Blom, Christian Ryltenius
Udgivelsesår 2016
Tags stald(barn), børns bog(children's book)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere