Hunger

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Steven Hentges med skuespillerne Lori Heuring, Kevin Shaver, Linden Ashby, John Cooley fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

HUNGER er et mørkt og dystert studie af menneskeligt forfald... Hvor langt vil du gå for at overleve? Hvad er du villig til at gøre for at holde fast i livet? Dette spørgsmål stilles fem fremmede overfor, da de vågner op i en mørk grotte. Der findes ingen forklaring på hvorfor de er der, og der er absolut ingen vej ud... Snart går det op for de fem, at de er del af et sygt og sadistisk eksperiment, der handler om at finde svaret på hvor langt de fem vil gå for at holde sig i live... Efterhånden som dagene går og en eventuel flugt virker umulig, presser sulten sig på og menneskeligheden forsvinder.

Hunger

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Hunger
Instruktør Steven Hentges
Udgivelsesår 2009
Tags klaustrofobi(claustrophobia), fangenskab(captive), kødet spise(flesh eating), sult(starvation), sult(hunger)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film