monty python's meaning of life

Er en Fantasy, Musical, Komedie film instrueret af Terry Gilliam med skuespillerne Angela Mann, Simon Jones, Jennifer Franks, Mark Holmes fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Disse uartige briter opfører de sædvanlige smagfulde sketches med populære kropsdele og deres funktioner, krigens vidunder, fødslens mirakel og et enestående kig på, hvad der venter os i Himmelen. Der er intet, der er helligt for det respektløse Python-hold. Når du først har set deres gakkede indfald, vil livet aldrig mere helt være det samme. Det er langt ude, hudløst ærligt og en rigtig god gang spas.

monty python's meaning of life

Detaljer

Genre Fantasy, Musical, Komedie
Originaltitel monty python's meaning of life
Instruktør Terry Gilliam, Terry Jones
Udgivelsesår 1983
Tags aftercreditsstinger, komiker(comedian), duringcreditsstinger, forstand af liv(sense of life), Monty python, skitse(sketch), den betydning af liv(the meaning of life)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film