Det Parallelle lig

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Hans-Erik Philip med skuespillerne Buster Larsen, Peter Steen, John Hahn-Petersen, Peter Ronild fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kriminalfilm baseret på bestseller-roman af Frits Remar og med Buster Larsen i hovedrollen som krematorie-arbejderen Hans Thomsen, som opdager at der ligger to lig i en kiste, han er sat til at brænde. Han aner, at der er tale om et forsøg på at maskere et mord og finder også ud af, hvem morderen kan være. I stedet for at gå til politiet afpresser Thomsen gerningsmanden. Det bringer Thomsen i morderens søgelys og i livsfare. Et tæt, nervepirrende drama instrueret og skrevet af Søren Melson og den unge komponist Hans-Erik Philip og med Buster Larsen i en formidabel hovedrolle.

Det Parallelle lig

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Det parallelle lig
Instruktør Hans-Erik Philip, Søren Melson, Mark Quint
Udgivelsesår 1982
Tags Køn(sex), afpresning(blackmail), kvinde nøgenhed(female nudity), mand nøgenhed(male nudity), død(death), Lolita, skjult lig(hidden corpse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film