drengen, der druknede i chokoladesovsen

Er en Familie , Fantasy, Musical film instrueret af Mel Stuart med skuespillerne Ernst Ziegler, Marcus Powell, Ursula Reit, Gene Wilder fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* Den unge Charlie Bucket vinder en rundtur på en chokoladefabrik, der ejes af snu chokolademagnat Willy Wonka og drives af hans Oompa-Loompa-folk. Charlie, hans bedstefar Joe og andre finder ud af, at et godt hjerte er bedre end en sød tand. Filmen bygger på en børnebog af Roald Dahl.

drengen, der druknede i chokoladesovsen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Musical, Komedie
Originaltitel drengen, der druknede i chokoladesovsen
Instruktør Mel Stuart
Udgivelsesår 1971
Tags slik(candy), musikalske(musical), chokolade(chocolate), baseret på roman(based on novel), bedstefar barnebarn forholdet(grandfather grandson relationship), lærer(teacher), fabrikken(factory), singler(singles), fabrikken arbejdstager(factory worker), overvægt barn(overweight child), enkelt(single), tv afhængige af person(tv addicted person)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film