Son of Saul

Er en Krig, Thriller, Drama film instrueret af László Nemes med skuespillerne Amitai Kedar, Jerzy Walczak, Urs Rechn, Levente Molnár fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Saul er fange i Auschwitz under Anden Verdenskrig og står med den måske mest modbydelige opgave, man kan forestille sig. Ungareren er en del af den såkaldte Sonderkommando, der skal brænde ligene efter andre fanger, som er blevet myrdet i nazisternes gaskamre. En dag finder han liget af en dreng, som han sætter sig for at give en værdig begravelse og velsignelse fra en rabbiner.

Son of Saul

Detaljer

Genre Krig, Thriller, Drama
Originaltitel Saul fia
Instruktør László Nemes
Udgivelsesår 2015
Tags Auschwitz, søn(son), fangen(prisoner), Rabbi, ungarsk(hungarian), Auschwitz-birkenau, sonderkommando, Oscar vinder 2015(Oscar winner 2015)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film