solaris

Er en Science fiction, Kriminal, Drama film instrueret af Andrei Tarkovsky med skuespillerne Vladislav Dvorzhetskiy, Tamara Ogorodnikova, Sos Sargsyan, Georgiy Teykh fra 1972

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Solaris er et filosofisk foruroligende portræt af menneskets destruktive interaktion med omverdenen. Filmen er en visuel tour de force, der tematisk kredser om kærlighed, bevidsthed, personlig identitet, erindring og ikke mindst forsoning og nostalgi. En fremmed entitet, selvmordstraumer og store filosofiske spørgsmål skaber en foruroligende ubalance, der i samspil med tempoet og filmens lange spilletid tvinger seeren næsten fysisk ind i karakterernes ulidelige mentale trængsler. Det er filmkunst på højeste niveau.

solaris

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Drama
Originaltitel solaris
Instruktør Andrei Tarkovsky
Udgivelsesår 1972
Tags 1970s, plads rejse(space travel), astronaut, hallucination, tab af forstand af virkelighed(loss of sense of reality), russisk(russian), sovjetiske(soviet), udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), underbevidsthed(subconsciousness)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film